Lukten av acne

Datum: 2014-10-30 Tid: 10:38:00
Chrille: Åh gud vad gott du luktar!
Jag: Åh tack! :D:D
Chrille: Du luktar typ Clerasil, sån där ansiktsregöring.
 
Men VAD I HELVETE. Här hade jag spayat på mig min nya body spray från Victoria's sectret samt min nya parfym från Paco Rabanne, och vad får man för det? Killen uppskattar MER min jävla acnehudkräm.
 
 

Mera om mat

Datum: 2014-10-30 Tid: 09:50:10
Lite ironiskt att mitt förra inlägg handlade om att jag inte äter längre till detta; igår gjorde jag en sån riktig jävla håll käften-mat. Min enda lediga dag i veckan, samt att jag och killen jag har ett "förhållande" ihop med (på Facebook) ville fira lite. Det blev helstekt oxfilé som fick vara länge i ugnen på 125 grader tills innertemperaturen var 58 grader. Till det käkade vi nudlar och sweet chili. Hehehehe. Nej. Vi gjorde en rödvinssås på vitlök, scharlotten, morot, kalvfond, soja, vinäger och... rött vin. En bearnaise blev det också. Samt chevré- och potatispuré.
 
Jag tog tyvärr ingen bild på underverket men det såg ut ungefär såhär:
 
 
 

Mina issues

Datum: 2014-10-29 Tid: 10:43:50
Okej, jag har drabbats av ett problem jag ej trodde var möjligt i min värld. Jag, cheezballzslukaren som dricker cola till frukost och tillbeder den allsmäktiga fettguden innan läggdags, har tappat min aptit. Jag har ingen matlust längre. Hoppar över måltider, äter minimala portioner och har överhuvudtaget inget sug efter mat längre. Detta beror på att jag varit brutalt stressad på senaste tiden. Det har börjat med att jag varit så jävla stressad på jobbet och inte fått ro till att äta, därför blir jag trött och orkar heller inte äta när jag kommer hem. Det hela blir till en ond cirkel som jag inte orkat ta mig ur.

Idag är jag ledig och ska därför försöka göra upp någon slags plan på mat jag ska äta och handla framöver.




Mitt forna o-finniga jag

Datum: 2014-10-18 Tid: 13:05:19
 
Alltså, det känns ju så fruktansvärt störigt att jag hade bättre hy när jag var tonåring än nu när jag är 24 år och 359 dagar gammal.
 
Jag är så jävla finnig och pormaskig. Att dra ett finger över min hy känns som att köra näven genom en pizza. Flottigt och full av oregano. Jag använder de mest täckande foundationerna i fleeeera lager. BB cream och mineralfoundation är liksom ett hån åt hela min existens.

Nä om man ska gå och klämma några näsvingeinkräktare.
 
L8R bitches.

Den fisande cyklisten

Datum: 2014-10-16 Tid: 22:32:53
Har ett jävla dilemma. När jag cyklar på kvällen så kan jag inte ha handväskan i cykelkorgen för då skymmer den framlyset = risk för att bli påkörd och dö ökar markant samt risken att få pissiga böter i cykelstaden Uppsala där polisens sökinsatser efter mörklagda cyklister kan jämföras med jakten på Bin Laden.

Alltså får jag hänga min gigantiska väska på styret. När jag då svänger lite så medför detta att väskan åker in lite i hjulet = risken för att ramla och dö ökar markant. SAMT att detta framkallar ett läte likt att jag släpper väder. Detta har gjort att när jag ibland cyklar förbi eller möter fotgängare så låter det som att jag fiser. Detta leder till att jag medvetet försöker svänga hastigt fram och tillbaka med styret igen för att de liksom ska fatta att det är väskan som låter och inte min röv som talar.

Men det funkar ALDRIG att framkalla en ny "låtsasfis" utan istället tror folk att man är lätt retarderad allternativt full relaterat till att man vinglar som ett jävla tard.

Mina alternativ : Bli påkörd, dö, bli känd som den fisande cyklisten eller cykeltardet.

Forstsatt babbel

Datum: 2014-10-06 Tid: 11:51:13
Angående mitt tidigare inlägg, kan jag komplettera med att jag borde egentligen vara tacksam för jag bor så jävla bra just nu. Jag bor mitt i Luthagen (Uppsalas stekigaste stadsdel) i en stor 2:a som jag och min roomie hyr i andra hand. Det är egentligen en 4:a, men två rum är möblerade sen tidigare och vi använder dom inte. Lägenhetsägaren har ärvt lägenheten och bor själv utomlands. Vi får bo här hur länge vi vill.
 
Att få ett stadigt andrahandskontrakt i Uppsala är ungefär lika enkelt som att ba köpa en trisslott, få skrapa i tv och vinna 700.000 i månaden i 5 miljoner år. Så jag är brutalt tacksam. Det bor dessutom inga barn i vårt hus och det är väldigt lugnt. Däremot en creepy helvit katt som ibland när man öppnar dörren klockan sex på morgonen sitter och stirrar ondskefullt mot en i trapphuset så att man skiter ner sig och får gå in igen och byta underkläder. Men det kan en stå ut med.
 
Jag har btw sökt till barnmorskeprogrammet! Jag hoppas så in i helvetes jävla hårt att jag lyckas komma in. Jag har 15 extra högskolepoäng just nu. Jag vet en som har lyckats komma in i sista sekund i Uppsala pga avhopp på 7,5 hp, så det FINNS en chans. Dessutom har förlossningen inte så bra rykte nu efter sommarens kriser med personal så jag hoppas att det avskräcker någon att söka.
 
Jag trivs riktigt bra på mitt nuvarande jobb. Men jag vill ändå satsa mot min dröm. Saknar förlossningen som fan. Jag vill bli barnmorska för att jag älskar ansvaret och människokontakten som är vid förlossningar. Älskar pulsen som stiger när det händer saker. Dessutom älskar jag äckel och kladd. För sånt är det mycket av. Det är däremot enormt LITE kärlek, gulligull och puttinutt som jag tror många har en föreställning om vid förlossningar. Det är blod, fortervatten, bajs, svett, skrik och tårar. När allt är över drar ju liksom barnmorskan till nästa patient. Men det gillar jag. Är inte så intresserad av barnen i sig, utan av kvinnan. Jag vill i framtiden kunna vara med och påverka kvinnors sexualitet med genuskunskap och feminismperspektiv på något vis.
 
Så håll tummarna för mig nu i vinter så lovar jag att bli en kick ass barnmorska som kommer att ifrågasätta automatiskt p-pillerutskrivande för all framtid ;)