Sex and the city

Datum: 2013-01-31 Tid: 12:47:22
Jag har precis kollat igenom hela serien igen. För typ tionde gången, minst. Finns inget som någonsin kommer att komma upp till dess nivå. Lista på tillfällen i serien då jag bölar:
 
* När Charlotte stöter på Miranda efter att ha varit hos doktorn och fått konstaterat att hon har en väldigt liten chans att bli gravid.
* När Charlotte får se bilden på barnet de ska adoptera och säger "This is our baby".
* När Big vill prata med Carrie innan hon ska åka till Paris och hon säger ifrån.
* När Smith väntar på Samantha när hon kommer ur hissen från att ha varit uppe hos Richard och hon säger "I don't know what's wrong with me".
* När Carrie sitter hemma med Charlotte och ska läsa Bigs bröllopsannons.

Åh. DÖR.
 
Någon annat SATC-fantast som läser bloggjäveln min som vill fylla på listan eller dela med sig av något annat favorite moment?

Imorse när Freddan skulle gå

Datum: 2013-01-31 Tid: 08:24:30

Jag: Love you!
Pojkvän: Love you to!
Jag: Försök att inte vara otrogen idag...
Pojkvän: Idag kanske blir dagen som jag lyckas.

<3


Blaj

Datum: 2013-01-29 Tid: 17:03:47
Hatar när man inte har pratat på ett tag och när man väl gör det hakar rösten upp sig. Som igår hos gynekologen. När hon ropade upp mitt namn i väntrummet kom bara ett aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastöntigt "Iiiiiiih" från min sida.

Vägde upp det sen med att skaka hand riktigt bastant. Typ som när man fiser och försöker mörka ljudet med att göra liknande ljud med hostningar eller så. Hon gick nog på det.

Idag är btw första dagen i mitt nya liv, p-pillerfri med förhoppningar om lite bättre livskvalité. 

Tips

Datum: 2013-01-25 Tid: 11:37:00
...på en väldigt bra dokumentär om de så kallade Stureplansprofilerna som efter många om och men blev dömda för grov våldtäkt. Länk här.
 
Till en början blev de frisläppta trots att man konstaterat att det först frivilliga samlaget övergick till en våldtäkt med anledning av att "det inte gick att förstå att offret inte var med på det". Nä visst, lätt att missa att en person som skriker, gråter och försöker komma loss inte vill. Man får ju utgå från att män är förståndshandikappade liksom.

Dagens fundering

Datum: 2013-01-24 Tid: 14:02:37

När man kollar på konstig porr på typ Existenz med män som gör skumma saker med sitt kön (typ stoppar nålar i den eller liknande trevligheter) - varför är dom ALLTID alltid blekfeta med små snoppar? Tänk på det. Finns inga vältränade, välhängda som håller på med sådant. Tyvärr.


Stolt över mig själv

Datum: 2013-01-21 Tid: 12:20:59
Har ändrat om mina vanor och min livsstil totalt. Från att vara en soffpotatis som har ätit godis och annan skit undantagslöst VARJE dag till att bara ha en fuskdag i veckan samt gym 5-6 dagar i veckan. Äter lättkvarg med bär till mellanmål (jag har tidigare skrattat åt idioter som käkat kvarg).

Gymstatitik:



Givetvis har jag skämt ut mig ett par gånger. Jag är verkligen fruktansvärt dålig på koordination, ska man göra något med vänster fot och höger hand så blir jag helt ställd och hjärnan går på högvarv. Efter ett Ass n' Abs-pass kom instruktören fram till mig och sa att "Jag såg att du hade problem idag, jag tycker att du ska ställa dig längre bak nästa gång så kan du titta mer på hur dom andra gör". Jag dog. En annan dag kom en annan instruktör fram till mig och frågade om det inte var jag som hade varit på Step Core dagen innan. Jaha, nu är det kört, nu blir jag halshuggen tänkte jag eftersom jag hade varit exakt lika dålig på jävla höger knä till vänster arm där med. Det blev jag inte, utan hon gav mig rådet att fortsätta kämpa så skulle jag lära mig.

Summa summarum, ska inte satsa på en karriär inom dans eller så.

Den här bilden gör mig lycklig

Datum: 2013-01-17 Tid: 12:51:23


På tal om menskopp

Datum: 2013-01-15 Tid: 17:41:00
Satt och skrev en salstenta i somras när jag behövde gå på toa. Toaletterna är längst fram i salen så alla som skriver tentan ser att man går på toa. När jag kom tillbaka till min bänk fick jag plötsligt en känsla av att jag hade glömt att sätta tillbaka menskoppen, att den låg kvar inne på handfatet. Paniken spred sig snabbt, skulle jag gå in och kolla så skulle folk tro att jag hade diarré eller något, och jag hade ingen lust att bli känd som Bajs-Julia. Om koppen låg kvar därinne skulle jag däremot bli känds som Mens-Julia, så det var bara att välja. Satt och knep som in i helvete för att känna om koppjäveln satt på plats eller inte, men kände inget. Fick sådan ångest att jag blev tvungen att lämna in tentan och gå därifrån.

Koppen satt inne och jag klarade tentan och blev därefter känd som Awesome-Julia.

Får jag berätta en liten historia?

Datum: 2013-01-14 Tid: 09:46:00

Jag vet inte om man ska berätta sånt här egentligen, eller om det är privat. Men jag är ju inte den som är den. Om du på något sätt är känslig, sluta läs nu.



Imorse såg jag fram emot en sovmorgon såpass mycket att jag på kvällen gick hem till mig istället för att sova hos min pojkvän. Han skulle upp tidigt och jag ville som sagt ligga och dreggla i kudden längre än så.
Jag drömde att jag skulle föda barn. Jag riktigt kände smärtan i magen och var taggad på att klämma ut den lilla oäktingen. Mitt i krystandet vaknar jag. Det är blött mellan benen och jag inser att min mens håller på att svämma över. Klockan är sex, suckandes släpar jag mig upp på toaletten och bestämmer mig för att göra det här jävligt fort. Jag har nämligen svårt att somna igen om jag är uppe för länge. Jag använder världens bästa uppfinning menskopp, med den slipper man torra slemhinnor, man behöver inte tömma den så ofta, ekonomiskt eftersom man slipper köpa tamponger, miljövänligt och så vidare... Hursom. Halvsovandes pillade jag ut den överfulla koppen och lutar mig fram för att tömma och skölja ur den i handfatet då jag fumlar till med handen och SPLAT!!!

Jag tappar koppen och badrumsväggen översköljs av någon slags menstsunami, det rinner mens ner över det vita kaklet, på golvet, över dörrkarmen och på mattan. Det är blod över-jävla-allt. Jag är då nära på att ta självmord, men får glatt ställa mig och skrubba i typ en halvtimme för att få bort allt blod innan det hinner göra fina avtryck på mitt hyresbadrum.

Snipp snapp snut, och så var Julias sovmorgon slut.


50 shades of an asshole

Datum: 2013-01-12 Tid: 12:23:00
Förjävla många som läser denna skönlitterära bok just nu. Har läst den jag med. Och är så förbannat trött på denna skit som upprätthåller uppfattningen om att en man med makt som stalkar, förföljer och totalt styr en undergiven, svag liten kvinna är romantisk och sexig. Blööööööhhh...

Nytt år, nya möjligheter

Datum: 2013-01-09 Tid: 11:12:00
Det mest minnesvärda från mitt 2012:
 
- Jag blev uppmärksammad i bloggsammanhang, blev bjuden på en massa olika galor och fick ta emot pris för bland annat "Årets bästa människa".
- La av riktigt sura mökar nationernas alla dansgolv och låtsades som att det var någon annan.
- Firade något som kallades "jul", sick!! Glömmer aldrig!
- Åt en skojig sak jag hittade på golvet.

Mål 2013:

- Återinföra aga.
- Tabubelägga sex.
- Tända doftljus oftare <333 MYYYYS!

Köpt årskort på gymmet

Datum: 2013-01-07 Tid: 21:22:01

Går all in på passträning. Det känns som min grej. Något annat som är min grej är cheezballz, men det har jag lagt på hyllan för ett tag.

Såhär ser min träningsvecka ut:


Man vet att man är student när man...

Datum: 2013-01-06 Tid: 13:41:00

...går hem istället för att köpa en bussbiljett för 20kr med argumentet "det är ju faktiskt jävligt mycket pengar".


Här var det dött

Datum: 2013-01-03 Tid: 23:39:00

Jag ska uppdatera... snart.