Idag är jag förbannad

Datum: 2013-07-29 Tid: 12:04:00
Vaknade med nackspärr vilket satte en extra guldkant på mitt dåliga humör. För er som inte har upplevt nackspärr kan jag berätta att det känns som att ha ett konstant sendrag. Kände mig smått patetisk när jag andades igenom att ta mig upp ur sängen imorse *arbetsskadad*.
 
Blev dock lycklig i själen av att se följande status med tillhörande kommentarer på mitt facebookflöde. Har gjort ett litet kollage i paint med de viktigaste delarna.



Vad får hon får svar? Jo:


 
 
Sedan hoppas Viktor-snubbens systrar in i diskussionen och menar att Viktor är en fantastisk människa och attt detta är en meningslös hatdiskussion.
 
 
Tänk att det är SJÄLVA FA-AN att kvinnors upplevelser av förtryck aldrig kan tas på allvar. Det ska alltid komma en karl och försvara och förminska, som i detta fall. "Vi kan inte hjälpa att vi stirrar". Fattar dom inte att dom fördummar hela manssläktet genom att säga sådana saker? Som att män är djur och inte kan bete sig?

Jag älskar denna människa just för att hon vågar ta plats och inte ta någon skit. Det förväntas alltid att kvinnor ska diskutera vänligt och med god ton. Så fort hon ryter ifrån är hon hatisk, rabiat, har mens med mera. Jag blir också mer och mer tacksam över att jag föddes utan bröst, hade aldrig någonsin pallat med sån här skit.
 
Nä, nu ska jag vila upp min nacke innan jag börjar jobba. Och så ska jag fortsätta leta efter mina spinae-taggar. Vet ni vad det är? Utskott från bäckenet som känns i slidan. När man väntar på att ungen ska komma så brukar man säga att den antingen står ovan eller under spinae. Dessa taggar ska gå att känna inne i fitty typ klockan 8 och 4 så att säga. Jag har ännu inte lyckats men det kanske beror på att jag är 0,5 meter djup.

Två saker jag gillar i mitt liv just nu

Datum: 2013-07-18 Tid: 11:55:00
1) Jag är NÅ JÄVULSKT (som min norrländske pojkvän brukar säga) taggad på ett stycke resa som infinner sig i augusti. Vi är nio pers, både mina och Freddans kompisar, som har bokat ön Ios i Grekland. För att ni ska förstå hur taggad jag är, har jag gjort en liten fräck bild med tillhörande emojis på min iphone:

 
2) Jag som hatar allt vad fantasy, Sagan om ringen, våld och kvinnohat heter trodde väl aldrig att jag skulle bli så fast i en sådan serie som jag har blivit. Game of Thrones snackar jag alltså om. Mah gaaaad vad spännande.
 
 
Vad gillar ni, kära läsare? Jag bryr mig inte, så ni behöver inte tänka högt. Ville bara låta trevlig.
 

Pillar med min mensapp

Datum: 2013-07-05 Tid: 09:15:30

Har ni sett så smidigt!


Dagen efter

Datum: 2013-07-03 Tid: 10:47:00

USCH vad jag i detta nu är arg på mig själv över att jag drack så mycket igår. Måste. Sluta. Shotta.

Har lagt en äcklig ostbåge-spya i sömnen på min fina lila matta :(

Hög klass på mig!