Jag har tagit examen

Datum: 2014-01-23 Tid: 12:49:12
Dagen till ära hade jag, stekig som jag är, kostat på mig att köpa champagneglas i plast från Ica Basic. Hälften var redan spruckna i kartongen när jag öppnade den.

När min moster, en väldigt snäll person, lyfter upp sitt glas lossnar foten.

Jag: Alltså dom där jävla budgetglasen är ju helt värdelösa.
Moster: ........... men dom är ju ändå bra!

Ser alltid det positiva i allt.

Summering av min senaste tid

Datum: 2014-01-12 Tid: 21:34:00
Jag har konsumerat mycket alkohol. Varit ut tre dagar i veckan flera veckor i sträck. Ägnat mycket tid åt att vara full och bakfull med andra ord. Haft helt sjukligt kul.
 
Jag blir leg. sjuksköterska om 6 dagar, sen börjar allvaret och mitt nya jobb två dagar efter. Säger hejdå till studentlivet vilket SUUUUGER men jag ska samtidigt läsa lite kurser (bla. Amning och bröstmjölk, smaka på den ni) så plugget försvinner inte helt och hållet.
 
Jag har jobbat mitt sista pass som undersköterska på förlossningen (eftersom jag är klar sirrah) :'(
 
Jag har typ börjat snusa på heltid. Vet inte varifrån det kom, har alltid snusat på fyllan sen tidiga tonår men eftersom jag varit full 24/7 senaste tiden så hängde det liksom med. HÄFTIGT VA?!?!?!!! Sen ursäktar jag det med att "Jag har ju ändå blivit dumpad..." (och tänker tillbaka på alla killar som dissat en på ett eller annat sätt i livet, hur länge sen det än har varit, det rättfärdigar ALLT pinsamt beteende. Tips!).

Jag och min uppsatspartner fick vår C-uppsats godkänd direkt efter opponeringen utan att komplettera, det är fan bra jobbat måste jag skryta lite om.
 
Jag ska dissa Skölsta och flytta till en lägenhet i city om 7 dagar med Anna som dök upp från ingenstans och som jag kommit väldigt nära.

Jag har lyckats med konsttycket att få parkeringsböter för sammanlagt 2000 spänn på typ fem veckor. Orkar. Inte. Ha. Bil. I. Stad. Längre *lantis_tjej_forevvah_89*
 
Ja, det var väl typ det. Just ja, jag har fött ett barn också men adopterade bort han för jag palla inte :((((
 
 
Jag och mina partners in crime.