Jun. 30, 2013

Datum: 2013-06-30 Tid: 14:26:40

Sov över hos min gode vän Rubban här om kvällen. Ville ha hennes katt som sovsällskap men han var lite motsträvig.

Rubban: Tryck ner honom och håll fast honom, han vet inte att han egentligen vill gosa!

Resonemang likt en våldtäktsmans.


Få saker gör mig så irriterad...

Datum: 2013-06-28 Tid: 13:07:10
...som 1) rännskita och 2) folk som går på simpel reklam. Sluta ta kort på Coca Cola-flaskor som det står ert namn på och dela på Instagram.
 
 

Tips

Datum: 2013-06-26 Tid: 12:00:00
...till er andra inom vården. Genom skyltmax.se kan man beställa namnskyltar, och bloggar man om detta så får man en skylt gratis! Vilket J-Pee alltså gör i detta nu.
 
 

Babbel om senaste tiden

Datum: 2013-06-20 Tid: 12:59:00
Har haft en fullproppad vår och liksom glömt av bloggen. Snabbsummering av det senaste som hänt i mitt lilla liv:

- Jag har sålt min älskade, älskade häst Golf. Det var så brutalt jobbigt och jag har gråtit så jag inte vet var jag ska ta vägen. Samtidigt som jag sa hejdå till Golf sa jag också hejdå till ponnytravet. För mig har ponnytravet inte bara varit en hobby, det har varit hela min livsstil och har präglat min uppväxt. Vilket är brutalt sorgligt att bryta med. Golf har i alla fall kommit till ett underbart hem i Norge, och ska göra sina första starter i helgen. Kommer kissa på mig av nervositet.

- Jag har klarat den stora kirurgitentan. Jag pluggade till den samtidigt som jag höll på att sälja Golf, alltså kunde jag inte riktigt fokusera utan jag var beredd på att göra omtenta. Istället klarade jag den med typ 1,5 poäng. Jag är en sån chef.

- Jag har nu påbörjat sommarvikariatet på förlossningen på 100%. Jag trivs så brutaaaaaaalt bra så jag vet inte var jag ska ta vägen. Är ledig idag och längtar liksom tills jag ska jobba igen imorrn (på midsommarafton). Under den här våren har jag fått vara med om så otroligt mycket. Att det dock skulle vara "bara glädje" inom förlossningsvården är dock något av en myt, det är förjävligt mycket negativt också med barn som inte mår bra, mammor som mår dåligt efteråt och så vidare. Även om det mestadels är positiva upplevelser så är det väldigt jobbigt när allt inte går enligt regelboken.

Btw, om jag skulle få ge ett enda råd till gravida (om jag nu har något preggo som läser min blogg) så är det en grej som väldigt många verkar oroa sig över: Det absolut, absolut, absolut SISTA i världen du behöver oroa dig över inför förlossningen är att bajsa på dig. Personalen kunde inte bry sig mindre om det skrer (vilket är jävligt vanligt eftersom man har ett bowlingklot i magen som trycker bak på tarmen).

Att ta förhållandet till en ny nivå

Datum: 2013-06-19 Tid: 09:46:32

Jag: Jag ska bara gå på toa.
Pojkvän: Okej. Ska du kissa eller bajsa?
Jag: Kissa.

Ok.