Naturvetar-balle

Datum: 2013-02-28 Tid: 10:18:37
I lördags var jag på bal på slottet här i Uppsala. Som jag förutspått så var det på vippen att jag satt i ett snöre och dinglade från min toalettdörr innan, håret gick åt helvete och jag fick duscha två gånger för att börja om från början. Om vi säger såhär; en blöjbeklädd dregglande 3-åring, en sverigedemokrat med järnrör, en ljusgrön avokado. Dessa tre ting var i jämförelse med mig väldigt mogna. Grinade, fick psykiska sammanbrott och svor att "Det här är sista gången jag går på en jävla baljävel!!!11" innan jag fick till det hyfsat och kunde pallra mig i väg.

Väl på balen hade jag SÅ JÄVLA tråkigt och smög då och då ut för att kolla lite på PS. I love you som jag lagt in i mobilen.

Inteeeeeeee.

Det var så sjukt fräsigt alltihop. Till och med toan var fräsig, det stod det rosor i krukor samt ett litet emergency-bord med hårspray, tamponger, tops, parfym och så vidare. Jag, säger-könsord-i-varje-mening-och-skrattar-åt-fisar-mest-av-allt-Julia, kände mig något malplacerad.

Här är en bild på Tha Bloggah och kvällens ragg:

 

Angående bilden här under

Datum: 2013-02-27 Tid: 17:51:49

Känns lite störigt att min gnagare har ett flådigare boende än jag.


Dagens hamster

Datum: 2013-02-26 Tid: 16:12:58


Vad jag ogillar på Facebook idag

Datum: 2013-02-26 Tid: 14:25:00
1. Alla som deltar i tävlingar som företag ordnar och delar deras bilder. Fattar ni inte att det kostar företaget typ ingenting att skänka ett fattigt pris men de får gratisreklam värt multum för att alla sitter och delar deras bilder.
 
2. Alla idioter som like'ar idiotiska sexistiska "roliga" historier på den "humoristiska" sidan Att knulla.
 
3. De som skriver att de hatar polisen. De enda som hatar poliser är kriminella och tattare.
 
4. De som skriver A men inte B. Typ "Värsta dagen i mitt liv..." och 5675 personer frågad "VAD HAR HÄNT?" medan personjäveln förmodligen sitter hemma njutandes invirad i en filt med en kopp te framför datorn och bara vältrar sig i uppmärksamheten.
 
För övrigt så är jag på ett sådant otroligt kasst humör. Har hamnat i feminism/genusdiskussioner med opålästa människor som inte vill ta till sig vad man säger utan bara slår ifrån sig med korkade argument. Det suger fan livslusten ur mig. Har hittills inte stött på EN ENDA man i mitt liv som tar till sig av vad man säger eller som har något positivt att säga om feminism. Tappar tron på mänskligheten och vill bara lägga mig under en kudde och dö.
 
//Rövhål

Konversation

Datum: 2013-02-25 Tid: 15:48:53

Freddan håller på att somna och jag är aspigg.

Jag: Men ska du verkligen sova?
Freddan: Schhhh (norrländskt läte).
Jag: Vi ska inte åka och handla då?
Freddan: Schhh.
Jag: Vilken är din favoritfärg?
Freddan: Nej.
Jag: Ska vi inte prata lite om mina känslor?
Freddan: Käften (och kör in två fingrar i munnen på mig).


Din mammas kan vara en rubrik

Datum: 2013-02-22 Tid: 10:36:00
Livet leker. Har klarat bana 33 på Candy Crush (tack Svante), har lärt mig att stava till mitt eget namn samt att knyta mina skor.
 
Lucky day!

Nu ska jag strax ge mig iväg till gymmet och köra spinning XT & core XT, vilket jag hatar mer än judeutrotningen. När jag är opepp på något brukar jag alltid tänka att "Den här dagen kommer att bli bättre än vad du tror" (Blondinbella har sagt att man ska tänka så), men det funkar inte. Det är ju alltid precis lika asdrygt som man har trott. Mig lurar ingen.

Kvällslook

Datum: 2013-02-21 Tid: 21:25:22

Sitter här och njuter av livet.


Är det något som kommer ge mig ett psykiskt sammanbrott

Datum: 2013-02-21 Tid: 13:34:16

...så är det bana 33 på Candy Crush. Hur FAAN kommer man vidare? Undrar jag nörd_bubble_tjej_89.


Mitt liv

Datum: 2013-02-19 Tid: 19:57:17
+ Jag har fått mitt drömjobb på förlossningen i sommar.
+ Jag mår mycket bättre utan att stoppa i mig jävulens påfund (p-piller) varje dag.
+ Jag trivs bra på min praktikplats och får se väldigt mycket spännande saker. För första gången känner jag att jag längtar tills jag är färdigutbildad.
+ Min hamster Frank börjar bli tam! <33333

- Man kan ju tycka att en person med arslet fastklistat i soffan och som käkar chirre/lärre/godis undantagslöst varje dag skulle märka någon skillnad när denne börjar träna stenhårt fem dar i veckan och bara tillåter sig att äta onyttigt på helgerna. Har gjort detta i snart två månader och känner mig nästan fetare än innan. Hänga sig?
- Inser redan nu att jag på lördag kommer att ta livet av mig själv eftersom jag ska försöka få till någon slags balfrisyr i bakskallen och mitt tålamod är dyslektiker.
- Min hamster Frank råkade ut för en olycka och blev nedspolad i toaletten.
 
Nejdå. Frank lever. Försökte vara lite lustig.

Fettkärlek

Datum: 2013-02-19 Tid: 16:48:24

Halkade in på en mammablogg och läser om hennes kärlek till barnet, att det inte finns något annat i livet som kan mäta sig med den kärleken.

Följdfråga; har denna kvinna någon gång testat cheezballz?

Har seriöst svårt att i dagsläget se att något i denna värld skulle kunna mäta sig med mina känslor för onyttigheter.


Kärlek?

Datum: 2013-02-16 Tid: 13:22:46
De senaste dagarna har F börjat att ignorera mig. När han får syn på mig tittar han demonstrativt bort, som att han inte känner mig. Häromdagen på Ica Maxi säger jag något i stil med "Vad tycker du, ska vi käka lax ikväll?" och så håller pojkvännen en hand för ansiktet, snabbar på stegen och tittar åt andra hållet, och folk i omgivningen tror att man är något drygt fyllo eller liknande.
 
Då förstår ni att man blir mäkta misstänksam när pojkvännen kommer hem med inte mindre än två semlor åt en på självaste fettisdagen. Han hade förmodligen kissat under locket på dem eller liknande. Men jag åt och var glad.

Sweat baby sweat

Datum: 2013-02-12 Tid: 15:38:00
Idag var jag på ett Ass n' abs-pass på gymmet. Efter tio minuter känner jag att något rinner längs mina armbågar. Vad i helvete, har jag råkat dreggla på mig själv nu igen? var min första fundering. Har något satans as skvätt vatten på mig? var min andra. Sedan kom jag underfund med att det var jag själv som svettades så det bara rann längs bröna och armarna. Det börjar hända något. Gött.

Dagens mammablogg

Datum: 2013-02-08 Tid: 21:44:50

Idag har lillan tagit sina första steg i mammas hand! Mammas älskling, så duktig <3 Lilla hjärtat sov dock dåligt, var uppe hela natten och grävde spån :( Värker i mammahjärtat! Imorgon fyller mammas stora flicka hela sex veckor, ojoj, tiden går så fort! Känns som att det var igår jag låg där i smärtor och krystade för att sedan få upp dig på min mage... Kärleken till sitt barn är obeskrivlig <3

Nej nu ska den här trötta mamman gå och pilla fisringen och sedan lukta på fingret. Ha en bra kväll kära bloggläsare <3


Alltså...

Datum: 2013-02-07 Tid: 21:51:41
Jag sitter och läser på hamster.ifokus.se samt reflekterar över om jag ska KÖPA mig nya liv på Candy Crush (facebookspel).


Har jag nått botten?

Uppdrag granskning igår

Datum: 2013-02-07 Tid: 11:32:00
Såg ni det? Om mäns näthat mot kvinnor. Jätteintressant och bra, speciellt min största idol Lady Dahmer som medverkade.

Män utsätts också för näthat. Skillnaden är att de inte utsätts för sexuellt näthat. De är inga horor och de har inte fått för lite fitta.

Kan inte ni som läser detta, inklusive jag, tillsammans lova att vi ska försöka utrota den urbota korkade kommentaren "Fått för lite kuk". Som att kvinnors lycka skulle påverkas av hur mycket penis hon fick instucket i musen. Varje gång ni hör något säga så, säg ifrån. Så kanske man kan skapa en minimal skillnad.



Fotboll på tv <3

Datum: 2013-02-07 Tid: 11:20:41
Yiiiihaaa! Så jävla skönt att Sveriges Mästerkock och andra program ställs in så att vi äntligen får se lite fotboll! Såg ni matchen igår? Jag kan spoila och berätta hur den slutade:

Allt sprängdes och alla dog.

Put your ass in the air

Datum: 2013-02-06 Tid: 14:31:53


Jag just nu

Datum: 2013-02-06 Tid: 12:58:38

- Tränar fem dar i veckan.
- Äter enorma mängder kvarg.
- Har köpt en hamsterhona som heter Frank för jag ville passa på att fucka lite med könsrollerna när man har chansen.
- Mår redan bättre utan det dagliga hormontillskottet.
- Ska gå på BAL PÅ fucking SLOTTET om ett par veckor med någon dude jag raggade upp på Värmlands.
- Är upprörd över Män som näthatar kvinnor-videon som cirkulerar på facebook.
- Är ännu mer upprörd över att det enbart är kvinnor som verkar tycka att det är förskräckligt eftersom inte en enda man delar den.