Jag var på bal förra helgen

Datum: 2013-05-26 Tid: 12:00:00

En av de mer lyckade bilderna på Julia, tydligen gravid v.30 och ett fem i tre-ragg:



Äkta stress

Datum: 2013-05-24 Tid: 15:00:28
...är när man sitter i en knökad tentasal och så plötsligt bestämmer sig livmoderns slemhinnor för att leave the party, så att säga. Och man har vita jeans. Och inget skydd what so ever.

Upplevde den stressen idag.



Det roligaste jag har sett på internet någonsin

Datum: 2013-05-19 Tid: 19:22:48
 

Idag är mitt liv förjävligt - som vanligt

Datum: 2013-05-12 Tid: 11:34:41
Haha, älskar att vara pessimistisk.
 
Har ätit falukorv och stuvade makaroner idag - mums! Sen ska jag och barnen gå till Öppnis (Öppna förskolan). Dom vaknade 05.30 och bestämde att det var morgon - pust, trött mamma! Nej, nu börjar jag skriva en facebookstatus igen. Är så lätt hänt. Men jag har faktiskt käkat falukorv och stuvade makaroner idag. Det är därför jag är så jävla arg för det är fan inte gott.
 
 

Gomorron

Datum: 2013-05-11 Tid: 06:43:43

06:43 och jag är taggad på ett lördagspass på la förlossnique.


Gårdagen

Datum: 2013-05-08 Tid: 09:15:00

Haft en BRUTAL gårdag. Blev inringd att jobba kvällspass på förlossningen och det var kAoZ mannen! Fullt med födande patienter på varenda sal, vi (jag och den barnmorska man arbetar i lag med) fick två stycken som var på G att föda. Att bara ha en patient som ska föda är jobb nog, och sen två på samma gång! Sprang mest runt hela kvällen och kände mig otillräcklig.

Men det gick bra allting! Tror inte patienterna märkte något heller. Ringde min pojkvän och grät efteråt för att jag var så slut bara osv :))


Mina favoritfacebook-statusar

Datum: 2013-05-07 Tid: 09:11:25

Dubbel då-arna. Dom som skriver då två gånger för att riktigt poängtera hur nice något är.

"Då är man påväg till Kanarieöarna då"

"Då har man klarat tentan då"

"Då har man skrivit ett nytt vettigt blogginlägg då"



Möms

Datum: 2013-05-06 Tid: 18:44:39

Sitter här i min ensamhet och äter syfilis. Till förrätt åt jag smör.


Hola amigos!

Datum: 2013-05-05 Tid: 15:04:34

FAN vad klent med updates det var här då. Måste göra så att det blir till en vana att blogga, och göra det varje gång jag borstar tänderna typ. Sådär två gånger i veckan.

Har haft så jävla roligt på senaste att jag inte prioriterat datamaskinen.

Först och främst så har jag varit på gynoperation. Sett och medverkat under kejsarsnitt, steriliseringar, titthålsoperationer osv. Ballt som fan, vet dock att jag absolut inte vill bli operationsaköterska. Är ingen höjdare att stå sterilklädd utan patientkontakt timme efter timme.

Sedan har jag avrättat några kattungar :)) mjao mjao!

Efter det så har jag hunnit irritera mig på folk (oftast män) som hackar ner på fanatiska Bieber-fans i Stockholm. Harmlöst, låt barnen vara och irritera er på alla idiotiska fotbollssupportrar som slåss och skriker hora på domarna istället. Där kan vi snacka sjukt beteende.

KVALBORG. Som Uppsalastudent så invigdes mitt valborgsfirande dagen före. Köade med enormt massa bRaTz utanför Stocken, höll på att klämmas ihjäl men lyckades komma in med livet i behåll (tyvärr analsfinkter ej i behåll). Festade från 13.00-20.00, lite lagom annorlunda.

VALBORG. Körde förfest slash champagnefrukost hos min vän som jag hittade på snuttis.se, även kallad Jenkan. Kvinnan bor mitt i ekonomikumparken där alla tusentals männniskor samlas denna dag, trist läge :(((( Detta år upprepades inte misstaget att däcka före klockan 12, utan vi hade istället så jävla kul och fyllde alla 29kvm med folk. Hängde ut en fattig skylt som det stod "Grattis på Valborg" på genom fönstret, som vi senare insåg hängde helt fel så inget syntes. Typisk otur.

Champagnegalopp på Värmlands. Shit shit shit, så brutaaaaaalt kul. Bästa musiken, bästa sällskapet, bästa budskapet på min tröja (Peace, det är ju så att man blir tårögd).

Den dagen var typ den bästa i mitt liv. Vill gärna ha Valborg igen, pronto.

Detta avslutades med tre dagars praktik på ambulansen i Östhammar. Trivdes enormt bra, så nu ska jag bli en ambulansbarnmorska typ.

Frågor på det? Annars kan ni dra åt helvete.

//Slut på tråkig sammanfattning av mina senaste veckor