Ge fan i min sittdyna

Datum: 2012-12-28 Tid: 13:04:43

På juldagen var jag ut på den enda lilla nattklubb som finns i min hemkommun. Största skillnaden med att gå ut på ett bondställe och på nationer är att jag fick min röv klämd flertalet gånger utav okända män. Något jag aldrig har upplevt under mina år som student.

Jag undrar vad det är som får dessa efterblivna grottapor i Östhammars kommun att tro att det är okej. Blev besviken att jag inte hann se vilka det var för jag var redo att dela ut pungsparkar utan dess like. Tur att det bara är en gång per år som man går på Bowlan, får man lov att konstatera.

Hur många av mina kvinnliga läsare har upplevt ofrivilligt tafs ute på krogen? Jag gissar på en jävla massa händer i luften...


En liten anekdot

Datum: 2012-12-27 Tid: 16:16:49
Spotta ut julskinkan och lyssna på en fin historia. Suddigt blev det men det kanske bara är bra att min vän är något mer anonym.

 
 

Några bilder från mitt studentrum

Datum: 2012-12-22 Tid: 15:05:00

Eftersom jag har ett väldigt litet könsorgan blev jag tvungen att kompensera med den största jävla stjärnan jag kunde hitta. Mysigt va? Så jävla mysigt att jag varje dag är på vippen att uppdatera facebook med "Myyyyys :)". Men det är lagom efterblivet så jag lägger alltid band på mig själv.



Kan tänka mig att jag som student är hyfsat ensam om att ha baxat in en 160-säng i ett 18 kvm-rum.



Här kan man sitta och filosofera eller författa dikter på kvällskvisten.

 


Julgasque

Datum: 2012-12-22 Tid: 10:14:38

Julbord med sjuksköterskeprogrammet på Snerkes i tisdags. Tema Dirty Christmas. Jag tog det på orden och eldade min tomtedräkt, målade diarré i skägget och så vidare. Fyfan, jag STANK som ett jävla as, grillad tomtedräkt luktar bajja och jag tycker synd om de som fick sitta bredvid mig.


Ni som tycker att kvinnor och män är jämställda

Datum: 2012-12-21 Tid: 23:50:45
Har ni hört talas om Bechdeltestet? Det är ett enkelt sätt att se hur kvinnliga karaktärer framställs i en film. För att filmen ska klara testet ska den uppfylla tre simpla kriterier;
 
1) Ha minst två namngivna kvinnliga rollfigurer
2) ... som pratar med varandra
3) ... om något annat än män/relationer.

Det är fan SKITSVÅRT. Jag har inte kommit på någon hittills. Säg till om ni gör det.

SÅÅÅÅÅÅÅÅ

Datum: 2012-12-21 Tid: 15:13:34
Har varit en jävla massa i skolan, plus att min båjfränd har kommit hem. Men nu har han dragit hem till sina hemtrakter över jul och jag har lov så nu kan jag fokusera på det viktigaste i mitt liv igen; klämma pormaskar och blogga.

Men först ska jag köpa julklappar!

Sitter på tåget

Datum: 2012-12-14 Tid: 09:37:01

...till Sthlm och ska få träffa min pojkvän som kommer hem idag, for evah. Grym känsla.


Tror jag blev ägd

Datum: 2012-12-10 Tid: 21:07:11
Eller? Känns som en hårfin gräns.
 

Vänskap

Datum: 2012-12-08 Tid: 09:52:00
Jag har en vän med ett handikapp; dyslexi.
 
Vad gör man när man har en vän med ett handikapp? Man trycker ner denne så mycket man kan, helt enkelt. Tappar Nadja en penna i golvet - "din jävla dyslektiker". Har Nadja dålig filmsmak - "just ja, du har ju dyslexi". Råkar Nadja avliva en annan människa - "ursäkta, hon har dyslexi".

Nu verkar hon ha lärt sig i alla fall.


En vanlig fredagskväll med "Inga-Lill" och övrigt bihang

Datum: 2012-12-08 Tid: 00:29:00
Blev lite spontandans.



 


Hör ni mitt skratt? HÖ HÖ HÖ. Som en utvecklingsstörd snuskfarbror.

Jag älskar ordet...

Datum: 2012-12-07 Tid: 17:27:28
Hen.
 
Skitpraktiskt. Jag skriver ofta arbeten om patienter som ska vara anonyma. Texten blir mycket mer flytande och lättläst när man använder hen istället för samma upprepningar hela tiden; "Patienten tyckte att denne hade blivit orättvist behandlad. Patienten ansåg att det inte var patientens uppgift att påminna om dennes mediciner...". Fuck you dennes.
 
Samma sak om man pratar om en människa som man vill hålla anonym, eller där det helt enkelt inte spelar någon roll vilket kön det är. Svinenkelt att använda hen. Och ja, det finns andra ord att använda också. Men hen är just det; ett ord, som man kan använda OM MAN VILL.

Fattar inte varför folk blir upprörda. Det är som att säga "Nääääää hörrni, sluta använda ordet frukt; ord som äpple och päron finns redan!" Folk tror att man på något vis trollar bort könen på människor om man använder ordet hen. Som att punanin ska gro igen. Av ett ord.
 
Folk är för roliga ibland.

Nej tack

Datum: 2012-12-07 Tid: 09:58:00

Fira jul på McDonald's, det är ju mer tragiskt än att jag har haft mörkt i mitt rum i en vecka innan studiebidraget kom för glödlampan gick sönder och jag hade 4 kronor på kontot.


Dagens samtal

Datum: 2012-12-03 Tid: 20:05:00

Jag: Finns det burkor till salu där nere?
Freddan: Ja, vad trodde du då? Halva befolkningen använder ju det.
Jag: Jag trodde att man vävde en burka av håret från stammens enda kamel eller något.
Freddan: Nej.
Jag: Finns det burkor i några klatschiga färger?
Freddan: Nej.
Jag: Kan man köpa turistburkor? Sånna med tryck på, "My boyfriend went to Afghanistan and all I got was this lousy burka". Isåfall vill jag ha en sån.
Freddan: Nej.

Nähe, nej nej herr negativ. Jag vill ändå inte ha nån töntig burka!!!!!!111


Angående p-piller

Datum: 2012-12-01 Tid: 10:27:18

Har börjat bli jävligt anti p-piller. Vet ni hur lätt det är för en tjej att få dem utskrivna? Trots biverkningar som ökad risk för blodpropp, torrare slemhinnor i underlivet, humörsvängningar, minskad sexlust och så vidare i all evighet. Jag gillar inte att det tas så lätt på detta. Hur många killar hade käkat dem om de blivit deppiga, fått halvmjuk balle vid samlag och ökad risk att dö av blodpropp liksom, inte en kotte.

Jag fick de där pillerna som jag tidigare snackade om utskrivna förresten, de som ska vara effektiva mot akne. Funkar inte det så är det soptunnan för p-piller för min del. Våga vägra hormonell preventivmetod.