Mer om könsroller

Datum: 2012-11-28 Tid: 15:24:00
Okej, varning för snuskiga ord.

______________________________________________________

 
Ett bra sätt att ta reda på om det är något knas med könsrollerna är att byta plats på kvinnan och mannen i sammanhanget. Till exempel i porr.
 
För en gångs skull vore det enormt tillfredsställande att se en vanlig porrfilm som börjar med att en kille kryper omkring som en katt på golvet i små minikalsonger. Sedan övergår han till att slicka en tjej medan tjejen tar tag i killens hår och drar hans huvud upp och ner mellan benen (GIVETVIS ska han stöna under hela momentet och tjejen ska bara hålla käft). Sedan ska hon smiska honom på röven och berätta för honom vilken duktig liten slampa han är. Han ler och slickar sig om munnen när hon sedan kommer i hans ansikte.
 
Snipp snapp snut och så var Jules porrfilm slut.
 
Om ni inte vill ta del av min porrfantasi så kan ni ju helt enkelt bara byta plats på dessa två personer i bilden och tänka er att det är Madde som står rakryggad med ett bestämt och respektingivande ansiktsuttryck och att det är hennes dude som står och ser kär och lycklig ut omslingrandes henne istället.
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.di.se/artiklar/2012/11/28/svenskarna-som-tjanar-mest/

EN kvinna så bra, vad gör resten? Tar hand om 2-10:s barn?

Svar: Förmodligen. Och stryker deras slipsar.
Julia

2012-11-28 @ 15:45:25
Postat av: Mallan

Har du läst engalias döttrar? Vi fick läsa den i skolan när vi hade vår första genuskurs. Den handlar just om ombytta könsroller. Kvinnorna styr samhället, går med bar överkropp & visar musklerna. Männen sköter hemmet, blir våldtagna och bär "pehå" en manlig variant av behå.. :)

Svar: Åh, den vill jag läsa! Fan vad ballt!
Julia

2012-11-28 @ 16:31:01
URL: http://mallansmonte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<