Dette ska bli den beste kvällen i mitt liiieeev

Datum: 2011-10-08 Tid: 12:58:22
SSK vs läkargasque på Stocken! Kan ju bara bli storslaget.





L8R bitches.

Kommentarer
Postat av: sara

hej! din blogg dök upp när jag googlade på käkoperation :) har en fråga som jag hoppas du orkar svara på.. hur lång tid tog det innan du fick sova på mage/sidan? min tandläkare o kirurg säger att jag får känna efter själv, men hur tusan ska man våga... tänk om nåt går sönder? :D snart en månad sedan jag gjorde min OP nu, galet trött på ryggläget. tack för att du har skrivit så mkt annars, gött att läsa precis det man själv går igenom nu! och ditt resultat blev jättebra, bådar gott för en själv.

2011-10-08 @ 21:52:30
Postat av: Julia

Uuuh, kommer ihåg att det var riktigt jävla drygt att bara ligga på rygg, och jag kände samma att jag var rädd för att ligga på sidan. Minns att jag började luta mig lite grann åt sidan efter ett tag (ingen aning om när), men det gick bra och så lutade man mer och mer. Så gör det inte ont tror jag inte att det är några problemos, prova luta lite helt enkelt ;) Hoppas allt gick bra för dig och att du blir nöjd!

2011-10-10 @ 18:18:37
URL: http://juules.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag fick göra om min operation, plattorna låg inte bra o eftersom jag inte hade tandställning innan var det små felmarginaler... Haft lite otur mao, men nu börjar bli bra ÄNTLIGEN :D Ska slippa tandställningen snart också, längtar. Frågan är bara när man får tillbaka känseln i den här döda degklumpen till haka? :( Kommer du ihåg hur lång tid det tog för dig?

2011-10-26 @ 14:34:22
Postat av: Julia

Åhnej, vad drygt... Jag har som tur är inga problem med plattorna. Jag tror min känsel var borta så länge jag var svullen. Sen började "degklumpen" så småning om försvinna ;) Men jag har inte fått tillbaka min känsel till 100%, det är små ställen där det fortfarande pirrar.

2011-10-26 @ 17:20:10
URL: http://juules.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<