Kvällsutflykt

Datum: 2011-12-04 Tid: 21:01:19

Till Freddieboy. Han ska få en bulle. I ögat, om han inte blir glad.

Toodles.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej på dig!



Jag fick tipset av käkopereradebloggida att kolla in din blogg för tips etc för ett tag sedan, och jag har liksom bara fortsatt läsa det du skriver, utan att kommentera, men måste säga att du är otroligt härlig!



Min käkoperation är planerad nu på onsdag, liksom va! ofta tiden har gått så fort?! dör. tänkte bara höra om du kan göra ett inlägg om hur allt är med dig idag? när opererades du och hur lång tid var du sjukskriven? när började du känna dig "normal" igen? känselbortfall? etc. etc. etc.



Stor kram

/Emma

2011-12-05 @ 20:06:30
Postat av: Julia

Toodelo! =D Vad kul att du hittat hit, och stannat kvar, och extra kul att du "gav dig till känna". Alltid kul att veta vilka som läser ;)



Jag kan absolut skriva ett inlägg om hur det är idag, ska bara få lite tid över någondag! LYCKA TILL med din op, de första dagarna efter är lite dryga men sen kommer tiden gå ruskigt fort, och vips har det gått ett år!

2011-12-05 @ 22:04:46
URL: http://juules.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag stannar självklart kvar! :) Ja, jag säger t-ordet, men vågar inte skriva det. haha, ifall att liksom. Skönt att höra! är inställd på att det blir jobbigt, men man förstår nog inte hur riktigt förens det sker.



<3

2011-12-06 @ 16:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
<