Recept á la Jules
Slängde ihop en förjävla gosig lunch som jag tänkte dela med mig av.
Behövs:
Spagetti
En burk sardeller
Krossade tomater
En burk musslor
Två vitlöksklyftor
Chili-flakes
Peppar
Oregano
Basilika
Olivolja
1) Koka pastan.
2) Skär dom små sardellfiléerna i mindre bitar.
3) Pressa i vitlöken i en kastrull. Ha i chili och sardellerna, rör runt i värmen tills firrarna smälter.
4) Däng i dom krossade tomaterna för fan.
5) Ha i basilika, oregano och peppar. Skippa saltet för firren gör att det blir salt så in i benet.
6) Facebooka medan såsen puttrar och pastan blir klar.
7) I med dom små vagina-liknande, tidigare skalbeklädda musklerna i såsen så att dom hinner bli varma.
8) Sleva upp och toppa med färsk basilika.
Fäääääärdig.
Grymt, sardeller var det länge sen jag åt. Måste göra nån sån pasta nån dag!